18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Για 6 ακόμα μήνες στο Θεραπευτήριο. Παρατάσεις συμβάσεων επικουρικού προσωπικού – Οι 11 εργαζόμενοι που συνεχίζουν

από την έντυπη έκδοση

Την παράταση έντεκα (11) συνολικά συμβάσεων επικουρικού προσωπικού, ενέκρινε με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, κατά την τακτική συνεδρίασή του στις 23 Μαρτίου 2022 Πρόκειται για έκτακτο επικουρικό προσωπικό που εργάζεται με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού COVID-19.

Οι συμβάσεις των απασχολούμενων έληγαν στις 31 Μαρτίου 2022, ωστόσο, αποφασίστηκε να δοθεί εξάμηνη παράταση, καθώς, παρά τον εμβολιασμό των τροφίμων στο Θεραπευτήριο, «η ευαλωτότητα της πλειοψηφίας των φιλοξενουμένων, σε συνδυασμό με την τρέχουσα αυξητική τάση στη διασπορά του κορονοϊού, επιβάλλει τη μέγιστη δυνατή προστασία τους, την οποία εγγυάται, συν τοις άλλοις, και το ειδικά προς τούτο προσληφθέν προσωπικό», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική απόφαση, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Θ.Χ.Π., κ. Μένιος Λάππας.

Τα ονόματα

Έτσι, θα συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Θεραπευτήριο, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, οι εξής εργαζόμενοι: Αντωνοπούλου Ελένη, Γκιόλια Αντιγόνη και Χονδρού Σοφία (ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων-Βοηθών Νοσηλευτών), Νούλας Ιωάννης, Σκιαδοπούλου Σπυριδούλα, Τάσιου Γεωργία, Κουτρούμπα Αικατερίνη και Χρυσαφόπουλος Νεκτάριος (ειδικότητας ΥΕ Βοηθ. Υγειονομικού Προσωπικού), Μπαλωμένος Θωμάς και Τσιούμας Γρηγόριος (ειδικότητας ΥΕ Βοηθ. Προσωπικού Εστίασης) και Κουκούτση Μαρία (ειδικότητας ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας).

Το προσωπικό θα εργάζεται με καθεστώς πλήρους απασχόλησης κατά το ωράριο που ισχύει επί 5νθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες τις υπηρεσίας. Το σύνολο της δαπάνης ανέρχεται σε 101.000 ευρώ και αφορά τις τακτικές αποδοχές (ποσό ύψους 94.000 ευρώ) και τις πρόσθετες αμοιβές (ποσό 7.000 ευρώ).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ