25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Γιορτές Κερασόβου 2022”: Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Κερασοχώρι Ευρυτανίας από 8 έως 14 Αυγούστου

Μετά από δύο χρόνια περιορισμένης παρουσίας, λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των απανταχού Κερασοβιτών “Καραούλι” επιστρέφει με τις καθιερωμένες θερινές εκδηλώσεις του.

«Ο Αύγουστος αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς στο πολιτιστικό ημερολόγιο του Συλλόγου μας, η έξαρση της πανδημίας ωστόσο και η ανάγκη της προστασίας ειδικά των πιο ηλικιωμένων και αγαπημένων μας προσώπων μάς επέβαλε μια υποχρεωτική ανάπαυλα δύο ετών», αναφέρει ο σύλλογος. «Τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια κατέδειξαν», σημειώνουν ακόμα οι Κερασοβίτες, «πόσο μεγάλη σημασία έχουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για όλες και όλους, πόση ζωντάνια προσδίδουν στο χωριό μας ειδικά τις ημέρες που συγκεντρώνει τον περισσότερο κόσμο του και πόσο πολύ μας έλειψαν από τη θερινή μας ατζέντα. Όπως και να έχει, επιστρέφουμε με περισσότερη όρεξη για συναναστροφή, διασκέδαση, αγκαλιές και χορούς».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 20:00 /
Ετήσια Συνέλευση του Συλλόγου, εκλογοαπολογιστικού χαρακτήρα, πλατεία Θεοδώρου Σκουρλή

Τρίτη, 9 Αυγούστου, 18:00-20:00 /
Καλοκαιρινές Γιορτές Μουσείων Ευρυτανίας, κεντρική πλατεία Κωνσταντίνου Βελή
Δράση της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας με μουσειακό, ιστορικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο μέσω του διαδραστικού μουσείου, του Κέντρου Ιστορίας και Πολιτισμού Ευρυτανίας (ΚΙΠΕ), με στόχο την ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής μας.

Τρίτη, 9 Αυγούστου, 21:00 /
Θερινός Κινηματογράφος με προβολή ταινίας κινουμένων σχεδίων, στην κεντρική πλατεία Κωνσταντίνου Βελή.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 7:45 /
Πεζοπορία, με σημείο εκκίνησης την πλατεία του Θεοδώρου Σκουρλή και τελικό προορισμό την κορυφή Καυκί, μέσω σηματοδοτημένου μονοπατιού και με οδηγό έμπειρο περιπατητή. Συνιστούμε να είστε εφοδιασμένοι με καπέλα, σνακ και νεράκια για την ανάβαση.

Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 21:00 /
Θερινός Κινηματογράφος με προβολή ταινίας που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, στην κεντρική πλατεία Κωνσταντίνου Βελή.

Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 22:00 /
Το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου με λαική ορχήστρα, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. της Αγίας Παρασκευής.

Κυριακή, 14 Αυγούστου, 10:00-19:00 /
Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αγράφων, στο ισόγειο του Δημοτικού Σχολείου Κερασοχωρίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ