19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Ματσάρα με ανατροπές και γκολ (video)

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Ματσάρα με ανατροπές και γκολ (video)

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ επικράτησε της Ντόρτμουντ με 4-2, πανηγυρίζοντας την τρίτη της νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στο… κυνήγι μιας θέσης για το επόμενο Champions League.

Το ματς ήταν εξαιρετικό στο πρώτο 45λεπτο, με 4 γκολ κι ένα ακυρωθέν για τους γηπεδούχους στο 3΄ (ακυρώθηκε με την χρήση του VAR για επιθετικό φάουλ). Η Ντόρτμουντ με τον Χάαλαντ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα μέσα σε 7 λεπτά κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος της 1-0, σε 2-1, αλλά ο Ελβέντι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έφερε το ματα στα ίσια στο 32΄.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ο Αλγερινός αμυντικός, Ραμί Μπενσεμπαϊνί έδωσε προβάδισμα στην Γκλάντμπαχ και τα πάντα τελείωσαν στο 78΄ με το τέρμα του Τουράμ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα.

Η Ντόρτμουντ έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και μετά τη δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα της (προηγήθηκε το 2-1 από την Λεβερκούζεν) κινδυνεύει να βρεθεί στο -13 από την Μπάγερν, σε περίπτωση νίκης των «Βαυαρών» την Κυριακή (24/01) στην έδρα της ουραγού, Σάλκε.

To άρθρο Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ: Ματσάρα με ανατροπές και γκολ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ