19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γκουαρδιόλα: «Ο Σίλβα ήταν… εξωγήινος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ισπανός τεχνικός για τον Μπερνάρντο Σίλβα και την απόδοσή του στη χθεσινή (16/10) νίκη (2-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επεσήμανε πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έδειξε στιγμές από την εξαιρετική κατάσταση που βρισκόταν όταν οι «πολίτες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα τη σεζόν 28-19.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι στην καλύτερη κατάσταση, μαζί με τον Ρόδρι. Από την αρχή της σεζόν, ο Μπερνάρντο ήταν στο ίδιο επίπεδο με τη δεύτερη σεζόν όταν κερδίσαμε τον τίτλο με 98 βαθμούς. Ήταν εκτός αυτού του κόσμου, με τον τρόπο που έπαιζε. Αμυντικά και επιθετικά, είναι τόσο διαισθητικός. Πέτυχε ένα γκολ, το οποίο ήταν σημαντικό γι αυτόν. Η απόδοση του Μπερνάρντο ήταν και πάλι εξαιρετική».

 «Ξέρουμε πώς τον θέλουμε, πώς τον αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα θέλω να πω, όχι μόνο για τον Μπερνάρντο, αλλά για όλους τους,  πώς θέλω το καλύτερο από αυτούς και πρέπει να είναι χαρούμενοι που είναι εδώ για να αποδώσουν καλά», είπε ο Γκουαρντιόλα.
 «Ο Μπερνάρντο είναι ποδοσφαιριστής και ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Τον ενθαρρύνω να συνεχίσει έτσι γιατί είμαι σίγουρος ότι παίζοντας σε αυτό το επίπεδο θα είναι πιο ευτυχισμένος και θα χαρεί να είναι εδώ μαζί μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Τζώλος

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ