18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γουίλιαν: «Η οικογένειά μου λάμβανε απειλές και κατάρες»

 

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Κορίνθιανς αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, συγκλονίζοντας με όσα περιέγραψε, μιλώντας στο “globe esporte”.

Ο Γουίλιαν επιστρέφει στην Ευρώπη και την Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Φούλαμ. O Βραζιλιάνος, σε συνέντευξή του στο “globo esporte” περιγράφει τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από την πατρίδα του, αποκαλύπτοντας πως μετά από κάθε ήττα της Κορίνθιανς, αυτός και η οικογένεια του δεχόντουσαν απειλές και κατάρες και πώς το να βλέπει τα μηνύματα που λάμβανε για τις κόρες του του δημιούργησε “ψυχική βλάβη”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος:

“Όποτε η Κορίνθιανς έχανε και μερικές φορές ακόμα κι αν εγώ απλώς δεν ήμουν σε καλή μέρα σ’ ένα παιχνίδι, η οικογένειά μου λάμβανε απειλές και κατάρες στα social media. Στην σύζυγό μου, στις κόρες μου, μετά από λίγο καιρό άρχισαν να επιτίθενται και στον πατέρα και την αδερφή μου”.

“Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, επέστρεψα με μεγάλη επιθυμία να παίξω στην Κορίνθιανς, ήξερα την πίεση, τις απαιτήσεις, την κριτική που θα δεχόμουν, αλλά δεν ήρθα στη Βραζιλία για να με απειλήσουν, να απειλήσουν την οικογένειά μου σε κάθε παιχνίδι που χάναμε ή αν δεν έκανα καλό παιχνίδι. Αυτός είναι ο βασικός λόγος.

Ξέρω ότι δεν είναι όλοι οι οπαδοί, ξέρω ότι είναι η μειοψηφία, αλλά καταλήγει να προκαλεί πολύ μεγάλο αντίκτυπο και ψυχική βλάβη, ειδικά στις κόρες μου. Συναισθηματικά επηρεάζει πολύ”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ