28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία – Η παθολογική ζήλια όπλισε το χέρι του

Υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την Καβάλα. 43χρονη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της, μέσα στο φαρμακείο, τα ξημερώματα. Ο δράστης αμέσως μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η παθολογική ζήλια φέρεται πως όπλισε το χέρι του δράστη.

Τα κατεβασμένα ρολά στο φαρμακείο του χωριού μαρτυρούν την τραγωδία που διαδραματίστηκε στις Πηγές του Νέστου Καβάλας: Μία ακόμη διαπροσωπική σχέση είχε δυσάρεστη κατάληξη, καθώς 55χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε τον στραγγαλισμό της 43χρονης συζύγου του μέσα στο φαρμακείο της και ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Συγκλονισμένη άφησε την τοπική κοινωνία το τραγικό συμβάν. Το ζευγάρι αφήνει πίσω δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 10 ετών. Αυτή τη στιγμή ο 55χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και είχαν δρομολογηθεί διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου. Την υπόθεση, ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΗΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ