24 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Γύθειο: Ίδρυση τμήματος  Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης

Ο Πανγυθειατικός Γυμναστικός Σύλλογος, με κάθε επισημότητα και μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ίδρυση τμήματος Ολυμπιακής Πάλης ( Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας). Η ελληνορωμαϊκή και ελεύθερη πάλη είναι ένα εκ των αρχαιότερων ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων, που γυμνάζει τα νέα παιδιά σωματικά και πνευματικά.

Η ενασχόληση των παιδιών με το άθλημα της Πάλης μπορεί να ξεκινήσει από την ηλικία των πέντε ετών. Σκοπός του αθλήματος είναι η διαμόρφωση χαρακτήρα αθλητή και αποτελεί μια συνεχή παιδαγωγική διαδικασία.

Οι προπονήσεις του τμήματος πάλης για τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος, Ιούλιος) θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:00-19:30 και το Σάββατο 10:00-12:30.

Πρώτη προπόνηση και γνωριμία με το άθλημα της Πάλης θα γίνει την Τρίτη 30/05/2023 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Γυθείου.

Το νέο τμήμα αναλαμβάνουν ο Ευγένιος Γεωργιάκος και η Σοφία Καμπανάρη, πιστοποιημένοι προπονητές που ανήκουν στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο Πανγυθειατικός μας, πάντα πιστός στις αξίες του, συνεχίζει να παράγει αθλητισμό στην πόλη μας.

Στόχος μας η ίδρυση και νέων τμημάτων, ώστε η νεολαία του Γυθείου, της Μάνης και όλης της Λακωνίας να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές αθλητικής δραστηριότητας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ