26 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Γ. Αντωνιάδης: Σύντομα στη Φλώρινα ο Πρωθυπουργός

Την πρόταση του βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη να επισκεφτεί τη Φλώρινα, έκανε δεκτή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε πως η επίσκεψη θα γίνει σύντομα -και σίγουρα πριν τη ΔΕΘ- και δεσμεύτηκε να συζητήσει με όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους του νομού Φλώρινας για όλα τα μεγάλα θέματα του Νομού.

Ο βουλευτής Φλώρινας είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, στον οποίο έθεσε μια σειρά από θέματα και προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Σε ανακοίνωσή του ο κ. Αντωνιάδης αναφέρει, πως συζήτησαν το θέμα της υψηλής ανεργίας και της μείωσης του πληθυσμού σύμφωνα με την τελευταία απογραφή, αλλά και για ζητήματα όπως, ο οδικός άξονας Φλώρινα-Πτολεμαΐδα, η μοριοδότηση στις Πανελλήνιες Εξετάσεις λόγω σεισμού για τους απόφοιτους της Γ’ Λυκείου, για τις πανεπιστημιακές Σχολές και το νοσοκομείο Φλώρινας, για την αναστολή λειτουργίας του ορυχείου της Αχλάδας, για την ειδική ενίσχυση που πρέπει να υπάρξει για τους κτηνοτρόφους και τις μικρές επιχειρήσεις της Φλώρινας και του Αμυνταίου κ.ά.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα έργα που υλοποιούνται στο νομό Φλώρινας “όπως το αρδευτικό δίκτυο των Πρεσπών, το αρδευτικό δίκτυο Παρορίου, το αρδευτικό δίκτυο Τριανταφυλλιάς, για τις μελέτες των αρδευτικών δικτύων Βεγορίτιδας και Χειμαδίτιδας, για το νέο αναπτυξιακό νόμο, που δίνει ισχυρά επενδυτικά κίνητρα στο νομό Φλώρινας, για την αποκατάσταση των ορυχείων Βεγόρας και Βεύης, τη σύνδεση της Φλώρινας με το φυσικό αέριο, την κατασκευή διυλιστηρίου στη Φλώρινα, το ενδεχόμενο λειτουργίας νέων ορυχείων” και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το νομό Φλώρινας και να συζητήσει από κοντά με τους εκπροσώπους φορέων του νομού για τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες και να εγκαινιάσει κάποια από τα νέα έργα που υλοποιούνται στο νομό.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, ο Πρωθυπουργός δήλωσε βαθύς γνώστης των θεμάτων που συζητήθηκαν και διαβεβαίωσε το βουλευτή ότι “θα βοηθήσει άμεσα στην επίλυσή τους”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy