20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γ. Γεωργαντάς : Στηρίζουμε τον πρωτογενή τομέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τυρνάβου στο κέντρο δεξιώσεων “Ανδρομέδα” στον Τύρναβο παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιου Γεωργαντά.

Ο ΥΠΑΑΤ ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση και υποστήριξε ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης και του υπουργείου είναι να στηρίξει τον πραγματικό παραγωγό, να στηρίξει τον πραγματικό γεωργό, τον πραγματικό κτηνοτρόφο. Αυτόν που πραγματικά παράγει αυτόν που ενισχύσει την τοπική οικονομία, αυτόν που ενισχύει τη χώρα και εξέφρασε την χαρά του που σήμερα βρίσκεται μεταξύ πραγματικών παραγωγών.

Σε ότι φορά τους παραγωγούς της περιοχής διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εργάζεται προς την κατεύθυνση της παροχής κρατικών ενισχύσεων για την αποζημίωση καλλιεργειών σταφυλιών και αχλαδιών, μετά τις κρατικές ενισχύσεις για τα μήλα και τα κάστανα.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μαζί με τους βουλευτές και στελέχη του κόμματος έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ακολούθησαν χαιρετισμοί ενώ υπήρξαν και βραβεύσεις πρώην δημάρχων της επαρχίας Τυρνάβου που εκλέχθηκαν με το κόμμα της ΝΔ.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ