25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γ.Ν. Καρπενησίου / Ξεκινούν οι επισκέψεις γιατρών στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας – Εξετάσεις αποκλειστικά με ραντεβού, οι ειδικότητες

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι επισκέψεις κλιμακίου ειδικευόμενων γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας

Όπως είχαν γράψει σχετικά τα Ευρυτανικά Νέα (αρ. φυλ. 1003/25-5-22), με κοινή απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρπενησίου, κ. Δημήτρη Καρατσίκη, και του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου, αποφασίστηκε -σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του Κ.Υ Δυτ. Φραγκίστας, κ. Νικόλαο Παπανικολάου– κλιμάκιο γιατρών του Νοσοκομείου να επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας.

Η πρωτοβουλία αυτή ικανοποιεί εν μέρει τα σημαντικά κενά σε ιατρικό προσωπικό που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο νομός και ιδιαίτερα η περιοχή των Αγράφων, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί σημαντικά τους πολίτες της δυτικής Ευρυτανίας που πλέον δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται στο Καρπενήσι, ενώ, όπως αναφέρει και ο Δήμος Αγράφων σε σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή «θα καλύψει και ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου».

«Οι αγροτικοί γιατροί των προαναφερόμενων περιοχών έχουν ήδη ενημερωθεί, ώστε να παρέχουν τη σχετική πληροφόρηση στον πληθυσμό ευθύνης τους και να παραπέμπουν τους ασθενείς που έχουν ανάγκη παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στον ιατρό ειδικότητας», συνεχίζει η ανακοίνωση του δήμου.

Διευκρινίζεται ότι η εξέταση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο μπορεί να κλείνουν οι ίδιοι οι ασθενείς (είτε με τη βοήθεια των αγροτικών ιατρών) α) μέσω της πλατφόρμας e-Ραντεβού στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.e-syntagografisi.gr/p/rv-p, β) μέσω πενταψήφιου σχετικού αριθμού, είτε γ) μέσω της Γραμματείας του Κ.Υ Δυτ. Φραγκίστας στα τηλέφωνα 22373-51034, ή 51036 ή 51033 ή 51000 κατά τις εργάσιμες ημέρες από ώρα 7:30 μ.μ. έως 1:00 μ.μ..

Για τον μήνα Ιούνιο 2022, η έναρξη των επισκέψεων των γιατρών έχει ως εξής:

Κοντέλλη-Μπαχνα Ευφροσύνη, Διευθύντρια Παιδιατρικής στις 14/6/2022,

Κακαβιάς Κωνσταντίνος, Διευθυντής Χειρουργικής στις 16/6 και 21/6/2022 και

Παναούσης Δημήτριος, Επιμελητής Β΄ Καρδιολογίας στις 16/6, 21/6 και 30/6/2022.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ