20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γ. Πατούλης για την κακοκαιρία στην Αττική: Μέχρι το μεσημέρι η ένταση των φαινομένων

«Ξυπνήσανε οι πολίτες στα λευκά. Εμείς όλη τη νύχτα δίναμε τη μάχη για να κρατήσουμε τους δρόμους ανοιχτούς» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μιλώντας στις «Συνδέσεις» δήλωσε ότι υπήρξαν προβλήματα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σε ορισμένες περιοχές. Και όπως εκτίμησε είναι ότι το πιθανότερο και αύριο τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

«Υπήρξαν προβλήματα στη λεωφόρο Καβάλας. Το φαινόμενο όσο περνάει η ώρα εντείνεται. Οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις λένε ότι μέχρι το μεσημέρι θα συνεχιστεί ή ένταση των φαινομένων. Μεγάλα προβλήματα υπήρξαν ,αλλά οι βασικοί οδικοί άξονες διατηρούνται ανοιχτοί», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Αναφερόμενος στη Λ. Κατεχάκη που έκλεισε νωρίς το πρωί για ένα διάστημα τόνισε ότι εκεί επιχειρούν τέσσερα εκχιονιστικά μηχανήματα. «Η τροχαία της έκλεισε για λόγους ασφαλείας» δήλωσε ο κ. Πατούλης επισημαίνοντας ότι όσο εξελίσσεται το καιρικό φαινόμενο θα υπάρχουν προβλήματα.

«Όσοι μπορούν να αναβάλουν τις μετακινήσεις τους γιατί είμαστε στην καρδιά του καιρικού φαινομένου» είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής προσθέτοντας ότι «σίγουρα θα ταλαιπωρηθούν ή θα ταλαιπωρήσουν».

Kαι όπως τόνισε στους δημοτικούς δρόμους της Αττικής τα προβλήματα θα είναι μεγαλύτερα.

Τι θα γίνει την Τρίτη με τα σχολεία

Αναφορικά με το αν θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Περιφέρεια Αττικής ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι θα αποφασιστεί αυτό το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2), στη σύσκεψη των δημάρχων, εκτιμώντας ωστόσο ότι το πιθανότερο είναι ότι δε θα ανοίξουν αν συνεχιστεί με την ίδια ένταση το καιρικό φαινόμενο.

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστοί δρόμοι και σχολεία, χιόνια και προβλήματα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Διακοπή κυκλοφορίας του Μετρό από και προς Αεροδρόμιο – Αλλαγές και στα δρομολόγια των λεωφορείων

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ