18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γ. Ραγκούσης: Επιτακτική η ανάγκη για εκλογές – Αντιπρόσωποι από Χίο σε συνέδριο (βίντεο)

Είναι «επιτακτική η ανάγκη να πάει η χώρα σε εκλογές», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, από τη Χίο.Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Ραγκούσης άσκησε αυστηρή κριτική στην Κυβέρνηση και στον τρόπο διαχείρισης των κρίσεων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρ’ ότι ήταν η πρώτη Κυβέρνηση που δεν είχε τους οικονομικούς περιορισμούς των μνημονίων, αλλά και ένα ισχυρό χρηματοδοτικό εργαλείο από το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 32 δις ευρώ.

Σημείωσε επίσης ότι η πρόταση συνεργασίας απευθύνεται όχι μόνο στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και προς το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ-25, και η οποία θα διατυπωθεί με σαφήνεια οδεύοντας προς το συνέδριο του κόμματος.

Ως Κυβέρνηση «τροχονόμο» στις τραγικές αυτές εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την οικονομία, έκανε λόγο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, τονίζοντας ιδιαίτερα το θέμα της ακρίβειας. Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχε μαζί με την συντονίστρια του κόμματος Βάσω Μιχαλακοπούλου στη συνέντευξη τύπου.
Σε ότι αφορά το θέμα της άρσης ασυλίας του κ. Μιχαηλίδη για τα γεγονότα των Θεοφανείων στο λιμάνι της Χίου, ο Γιάννης Ραγκούσης σημείωσε ότι είναι πολιτική τιμή για τον τοπικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιπρόσωποι από Χίο για το 3ο Συνέδριο
Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στις έξι Οργανώσεις μελών του κόμματος.
Οι αντιπρόσωποι που εκλέγονται, αλφαβητικά, είναι οι εξής:
Βάγιας Δημήτριος
Βελλιανίτης Παρασκευάς
Γεωργίτσης Γεώργιος
Κακαρίδου Ελένη
Καλογερά Σταματία
Κάργας Νικόλαος
Καραμπουρνιώτης Κώστας
Κλουβάκης Αργύρης
Κοτσακάς Αντώνης
Κουτσοδόντης Τάσος
Λως Ισίδωρος
Μιχαηλίδης Ανδρέας
Μιχαλοπούλου- Καλογερά Βάσω
Μπρικόρη Σούλα
Νεαμονιτάκης Μάριος
Παντελόγλου Αντώνης
Στάθης Μανώλης
Σταυρινούδης Σταύρος
Τσόρη Μαρίνα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ