29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δάφνη: «Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού» – Πώς περιέγραψε την συζυγοκτονία ο δράστης

Συγκλονίζει η περιγραφή που φέρεται να έδωσε ο συζυγοκτόνος στις Αρχές, αναφορικά με το πώς δολοφόνησε τη γυναίκα του και μάνα ενός ανήλικου αγοριού, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Από την απολογία του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς, μεταξύ άλλων, προκύπτει και πως το θύμα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή του, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του Open.

Όπως φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο δράστης, περιγράφοντας τη στιγμή της νέας γυναικοκτονίας, «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μια φορά στον λαιμό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του τότε ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει αλλά «της έκλεισα το στόμα».

«Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μια φορά» προσθέτει συγκλονίζοντας.

Click4more: Δολοφονία στη Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»

Σε αυτό το σημείο ο συζυγοκτόνος είπε πως η νεαρή φώναξε ξανά και της έκλεισε πάλι το στόμα, ενώ όπως συμπληρώνει «όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει έφυγα από πάνω της».

Όπως προκύπτει από την απολογία του, το θύμα συχνά κλειδωνόταν στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν και έτσι, εκείνος είχε πάρει όλα τα κλειδιά για να μην μπορεί να κλειδωθεί και να σωθεί.

«Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα» φέρεται να είπε ο ίδιος.

Το χρονικό της στυγερής γυναικοκτονίας

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στη Δάφνη, όταν ο άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 35χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Λάμπρου Κατσώνη.

Ο συζυγοκτόνος μετέβη μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του, η οποία βρέθηκε λίγο μετά νεκρή στο σπίτι τους μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν εξαρχής το «φως» της δημοσιότητας, ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τη ζήλευε…

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Open.

To άρθρο Δάφνη: «Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού» – Πώς περιέγραψε την συζυγοκτονία ο δράστης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ