19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμαρχος Καρπενησίου: Θα προσφέρουμε δωρεάν διαμονή στους νέους φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας – Το καλωσόρισμα στους νεοεισαχθέντες

Σε μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Νίκος Σουλιώτης, με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021, ανακοίνωσε ότι για τους νέους φοιτητές στο Τμήμα Δασολογίας θα προσφερθεί δωρεάν διαμονή στη Μαθητική Εστία. Επίσης, θα δοθούν υποτροφίες στους τρεις πρώτους εισαχθέντες. Δεδομένη είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, η πίστη στις δυνατότητες και προοπτικές του Τμήματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, το τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Καρπενησίου, που ανήκει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ανοίγει τις πύλες του για 25 νεοεισαχθέντες φοιτητές, ενώ αναμένεται και η προσθήκη επιπλέον φοιτητών που δεν έχουν συμπεριληφθεί ακόμη.

Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει από την πρώτη στιγμή την αναβάθμιση του τμήματος, πιστεύοντας στις τεράστιες δυνατότητες και τα εργαλεία που προσφέρει στους φοιτητές, αλλά και τη σπουδαία προσφορά του στην ανάπτυξη του τόπου και στην ανάδειξη της περιοχής και του απαράμιλλου φυσικού πλούτου που διαθέτει, ενώ στηρίζει σημαντικά την τοπική μας οικονομία.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ενδυνάμωσης του τμήματος αυτού υπεγράφη ήδη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, του Δήμου Καρπενησίου και Αγράφων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αντικείμενο την πλήρη αναμόρφωση του τμήματος σε πολυδύναμο κέντρο περιφερειακής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, έρευνας και ανάπτυξης.

Από την πλευρά μας, ως Δήμος Καρπενησίου, καλωσορίζουμε στην πόλη μας τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στηρίζουμε έμπρακτα την ακαδημαϊκή τους πορεία, εξασφαλίζοντας τη διαμονή 30 περίπου φοιτητών στη μαθητική μας εστία, αλλά και προσφέροντας υποτροφία στους τρεις πρώτους εισαχθέντες στο Τμήμα Δασολογίας Καρπενησίου.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους νέους φοιτητές στην πόλη μας καλές σπουδές, με υγεία και δύναμη στην ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αλλά και καλή διαμονή στον τόπο μας”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ