23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Αγράφων / Από τη Γρανίτσα γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2022 (vid)

Ο Δήμος Αγράφων, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ και ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου συνδιοργάνωσαν εκδήλωση στη Γρανίτσα, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Μουσικοί από την Κρήτη και την Ήπειρο αντάμωσαν σε ένα ενδιαφέρον μουσικό συναπάντημα.

«O Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου Κρήτης σε συνεργασία με την ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ ΑΜΚΕ και τον Δήμο Αγράφων έφτασε στη Δυτική Ευρυτανία και γέμισε ζωντάνια, μουσικές νότες και μελωδίες τον τόπο μας! Τους περιηγητές συνόδεψαν η κα Χαρίτου Παρθενία, Πρόεδρος της ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ, και Ευρυτάνες εθελοντές», αναφέρει σχετικά ο Δήμος Αγράφων και σημειώνει πως «η Δυτική Ευρυτανία, ο Αχελώος, τα βουνά και τα φαράγγια της περιοχής προσφέρονται για δράσεις εναλλακτικού τουρισμού αρκεί όλοι να προσπαθήσουμε συλλογικά προς αυτή την κατεύθυνση».

«Ευχαριστούμε θερμά», συνεχίζει το ΔΤ του δήμου, «τη δραστήρια φίλη κα Παρθενία Χαρίτου καθώς και τους φυσιολάτρες περιηγητές του Πεζοπορικού Ομίλου Ηρακλείου για την επίσκεψη, αλλά και όλους τους Αγραφιώτες που βοήθησαν στην δράση αυτή, καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλαν ώστε, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στη Γρανίτσα, να γιορτάσουμε, παρά την καλοκαιρινή βροχή, εναλλακτικά και σε κλίμα παρέας με τους Κρητικούς φίλους και τους Γιαννιώτες μερακλήδες μουσικούς την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ