3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Αγράφων / Πρόσληψη 13 μακροχρόνια ανέργων για δύο χρόνια – Τα ονόματα

Λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό ανεργίας στην περιοχή και θέλοντας να βοηθήσει τους ανέργους που βρίσκονται κοντά στη συνταξιοδότηση, ο δήμος προχωρά στην πρόσληψη προσωπικού ηλικίας 55-67 ετών

από την έντυπη έκδοση

Έπειτα από τον Δήμο Καρπενησίου, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας και την ΠΕ Ευρυτανίας, που πρόσφατα προχώρησαν στην πρόσληψη συνολικά 30 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων, μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 55-67 ετών (Ε.Ν. αρ. φυλ. 1065/16-8-23), σειρά έχει και ο Δήμος Αγράφων, να στελεχώσει τις υπηρεσίες του, εκμεταλλευόμενος το ίδιο πρόγραμμα.

Ο δήμος, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας περί ύπαρξης εγγεγραμμένων πιστώσεων στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2023 για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του υπό πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ και θέλοντας να καλύψει τις βασικές ανάγκες των υπηρεσιών του με το μικρότερο δυνατό κόστος, καθώς ποσοστό επιχορήγησης του προγράμματος είναι αρκετά υψηλό, ανακοίνωσε την πρόσληψη 13 ατόμων.

Πρόκειται για τους: Κονιαβίτη Σπυρίδων, Κουτσοκώστα Ελένη, Λαθύρη Γεώργιο, Μάγγα Γεώργιο, Μπισμπίκη Κωνσταντίνο, Μπούρα Νικόλαο, Νταλαφούρα Τριαντάφυλλο, Ντόκα Θωμά, Σιαφάκα Στέφανο, Σιώζιου Ουρανία, Τόλη Γεώργιο και Φούκα Μαρία (ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων) οι οποίοι θα απασχοληθούν στο Τμήμα Τεχνικής Υπηρεσίας Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας και τον Σιαφάκα Χρήστο, κλάδου ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου, που θα στελεχώσει το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών.

Το διάστημα απασχόλησής τους ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και λήγει στις 31/08/2024, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους δώδεκα (12) μήνες.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ