25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Ιάσμου: Φεστιβάλ κερασιού ξανά στους Ασωμάτους

Το καθιερωμένο Φεστιβάλ Κερασιού, έπειτα από δύο χρόνια λόγω Covid, επανέρχεται! Το 20ο Φεστιβάλ Κερασιού θα πραγματοποιηθεί για δύο μέρες (Σάββατο – Κυριακή) στον Ασώματο, στις 4-5 Ιουνίου (12.00 – 00.00) κι αναμένεται να είναι το πολυπληθέστερο στην ιστορία του Δήμου Ιάσμου, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Στη σκηνή θα εμφανιστούν ονόματα όπως ο Μεχμέτ Ερδέμ, ο Stavento, οι Kolpa, η Τζωρτζίνα Αλεξάκη, καθώς και τοπικά μουσικά συγκροτήματα.

“Με γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα, λαμπερούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, πολύμορφες και διάφορες εκδηλώσεις, ανανεωμένο και πιο οργανωμένο από ποτέ” υπόσχεται η διοργάνωση.

“Οι αιτήσεις συμμετοχής για Καλλιστεία Κερασιού, Αγάς Κερασιού και Τουρνουά Μπάσκετ θα υποβάλλονται έως Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, ώρα 15.00, τηλεφωνικά στο 2534350100. Επίσης, από το ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις για χορηγούς και πωλητές του φεστιβάλ”.

Info
Ο Δήμαρχος Ιάσμου, κ. Οντέρ Μουμίν, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 25η Μαΐου στις 11:00 στο Γήπεδο Ασωμάτων, σχετικά με το 20ο Φεστιβάλ Κερασιού, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 – 5 Ιουνίου 2022.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ