20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Καρπενησίου / Μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για δωρεάν καυσόξυλα – Δράση για αδύναμα νοικοκυριά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καρπενησίου ενημερώνει ότι η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα διανομής καυσόξυλων, που αφορά αδύναμα οικονομικά νοικοκυριά, θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.

Κατατίθενται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής (Πρόνοια) του Δήμου Καρπενησίου (περιοχή Αγίου Γεωργίου) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.) με τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Αίτηση ενδιαφέροντος

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

Ε1 ή Εκκαθαριστικό Εφορίας έτους 2021

Έντυπο Ε9

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δύναται να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα)

Σε ό,τι αφορά το Πρόγραμμα Καυσόξυλων δικαιούχοι θα είναι Έλληνες πολίτες, υπήκοοι κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ομογενείς, δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Καρπενησίου. Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό το ετήσιο καθαρό εισόδημα προσδιορίζεται στις 4.000 ευρώ, για νοικοκυριό με δύο (2) ενήλικες στις 6.500 ευρώ και για νοικοκυριό με δύο (2) ενήλικες και δύο (2) παιδιά κάτω των 18 ετών (και συν 500,00 για κάθε επιπλέον ανήλικο και προστατευόμενο μέλος) στις 9.475 ευρώ.

Δεκτά γίνονται, εφόσον υπάρχουν, και Κάρτα ανεργίας, Γνωμάτευση Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ή Ιατρική Γνωμάτευση που αποδεικνύει προβλήματα υγείας, Συμβόλαιο ενοικιοστασίου και οποιοδήποτε δικαιολογητικό κριθεί ότι ενισχύει τη διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τη δομή της οικογένειας και τις συνθήκες διαβίωσής της (οφειλές στεγαστικών δανείων, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων κ.α.). Όπως επίσης λαμβάνονται υπόψη και τα κοινωνικά κριτήρια του εκάστοτε αιτούντος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ