3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Καρπενησίου / Ξεκίνησαν τα “Βουνοπαιχνιδίσματα” – Προσλήψεις 4 ατόμων για διάστημα δύο μηνών – Το πρόγραμμα

Στο πλαίσιο υλοποίησης του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης παιδιών με τίτλο «Βουνοπαιχνιδίσματα», ο Δήμος Καρπενησίου ανακοίνωσε την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών περίπου.

Πιο ειδικά, προσλαμβάνονται από 5 Ιουλίου έως και 27 Αυγούστου 2021 οι: Καώνη Κ. Αγγελική, ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγών, Γαλανός Λ. Ιωάννης και Πετσάβα Δ. Παναγιώτα, ειδικότητας ΠΕ Νηπιαγωγών και Καραγιάννη Π. Αικατερίνη, ΠΕ Φυσικής Αγωγής.

Η πρώτη περίοδος του προγράμματος ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 5 Ιουλίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 Ιουλίου, ενώ θα ακολουθήσουν η Β’ περίοδος από 19 έως 30 Ιουλίου, η Γ’ περίοδος από 2 έως 13 Αυγούστου και η Δ’ περίοδος από 16 έως 27 Αυγούστου.

Το ημερήσια πρόγραμμα δραστηριοτήτων έχει ως εξής:

…και μια πρόσληψη στο ΚΔΑΠ

Εντωμεταξύ, με πρόσφατη απόφασή της η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ ομόφωνα ενέκρινε την πρόσληψη ενός ατόμου ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγών/Νηπιαγωγών για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) για διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021, «με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης, εφόσον το πρόγραμμα συνεχιστεί», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ