28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δήμος Καρπενησίου / Τι αλλάζει στην αποψινή εκδήλωση για το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην πλατεία

Η κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ευρυτανία, καθώς και τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα σε τοπικό επίπεδο, αναγκάζουν τον Δήμο Καρπενησίου να τροποποιήσει, εν μέρει, τα όσα προγραμμάτιζε για το βράδυ του Σαββάτου (11/12), στην κεντρική πλατεία, εκεί όπου στις 8μμ θα φωταγωγηθούν τα δύο χριστουγεννιάτικά δέντρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος σήμερα το πρωί, αναφέρει τα εξής:

«Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και οι ιδιαίτερες συνθήκες μας επιβάλουν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος της σημερινής εκδήλωσης “Άναμμα χριστουγεννιάτικων δέντρων” στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα: η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνει κανονικά στις 20:00. Το bazaar των μαθητών και η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας αναβάλλονται λόγω της κακοκαιρίας και θα οριστεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της χριστουγεννιάτικης αγοράς κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύνσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και της συναυλίας.

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις ιδιαίτερες συνθήκες αλλά και να μην τους στερήσουμε τη χαρά των γιορτών».

Υπενθυμίζεται ότι ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα των Γιορτών Χειμώνα 2021-2022, που διοργανώνονται σε Καρπενήσι και χωριά από τον Δήμο και την ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ. Δείτε όλες τις εκδηλώσεις πατώντας ΕΔΩ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ