Δήμος Καρπενησίου / 15 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία – Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Δήμος Καρπενησίου / 15 προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία – Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Στα τέλη Ιουλίου 2024, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καρπενησίου πραγματοποίησε την 31η τακτική συνεδρίασή της στο δημοτικό κατάστημα Καρπενησίου, υπό την προεδρία του αντιπροέδρου κ. Χρήστου Γενιτσαρόπουλου, εξαιτίας της απουσίας του δημάρχου και προέδρου της επιτροπής, κ. Χρήστου Κακαβά. Παρόντα ήταν τέσσερα από τα επτά μέλη της επιτροπής, γεγονός που διασφάλισε τη νόμιμη απαρτία για τη λήψη αποφάσεων.

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν και η έγκριση της πρόσληψης και ο καθορισμός των ωρών απασχόλησης του προσωπικού καθαριότητας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Καρπενησίου για το διδακτικό έτος 2024-2025. Βάσει της εισήγησης του Τμήματος Εκπαίδευσης, Αθλητισμού και Εθελοντισμού και του σχετικού εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, η Δημοτική Επιτροπή εξέτασε την επιδότηση θέσεων εργασίας με πλήρη και μερική απασχόληση.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόσληψη δέκα ατόμων με πλήρη απασχόληση (6,5 ώρες ημερησίως), δύο ατόμων με μερική απασχόληση (3 ώρες ημερησίως), και ενός ατόμου με μερική απασχόληση (2 ώρες ημερησίως). Επίσης, από ιδίους πόρους θα προσληφθούν ένας εργαζόμενος με πλήρη απασχόληση και ένας εργαζόμενος με μερική απασχόληση (3 ώρες ημερησίως). Οι συνολικές εγκριθείσες ώρες απασχόλησης ανέρχονται στις 73 ημερησίως.

Ο προϋπολογισμός του Δήμου για το οικονομικό έτος 2024 θα επιβαρυνθεί με τα σχετικά έξοδα μισθοδοσίας, ενώ ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν για το έτος 2025. Οι θέσεις θα καλυφθούν βάσει των αναγκών και του αριθμού των σχολικών αιθουσών, ενώ οι τελικές αποφάσεις θα βασιστούν στους εκδοθέντες πίνακες τοποθέτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση grammateia@0716.syzefxis.gov.gr, εντός δέκα ημερών και συγκεκριμένα έως τις 21 Αυγούστου 2024.