23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δανειστικό τμήμα μεταχειρισμένων ιατρικών ειδών από το Περιφερειακό Τμήμα Καρπενησίου του Ερυθρού Σταυρού

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε το Περιφερειακό Τμήμα Καρπενησίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που διαθέτει ιατρικό και ορθοπεδικό υλικό σε συμπολίτες μας που αδυνατούν να προβούν στην αγορά του.

Όπως ανακοινώθηκε, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου σε αίθουσα της Μαθητικής Εστίας Καρπενησίου λειτουργεί το Δανειστικό Τμήμα Μεταχειρισμένων Ιατρικών-Ορθοπεδικών Ειδών του Παραρτήματος Καρπενησίου του ΕΣΣ, «προκειμένου να συνδράμει-διευκολύνει τους συμπολίτες μας εκείνους, που, λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν έχουν τη δυνατότητα να προβούν στην αγορά των εν λόγω ειδών», όπως τονίζεται.

Επιπρόσθετα, το τμήμα απευθύνεται στους αποθεραπευμένους συμπολίτες μας, αλλά και στους οικείους ή συγγενείς αποβιωσάντων συνανθρώπων μας με την παράκληση να του παραχωρήσουν Ιατρικά-Ορθοπεδικά είδη, όπως: Ιατρικά νοσοκομειακά κρεβάτια, Αναπηρικά αμαξίδια, Περιπατητήρες και πατερίτσες, Συσκευές οξυγόνου και νεφελοποιητές, εροοτρώματα, υποστρώματα, πάνες, βρακάκια κ.λπ.

Διευκρινίζεται, ότι, επειδή το τοπικό παράρτημα δεν έχει τη δυνατότητα συντήρησης, απολύμανσης και καθαριότητας των προαναφερθέντων ειδών, καλά είναι να τύχουν της κατάλληλης συντήρησης και φροντίδας. Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίτσα Πετροπούλου (Πρόεδρος του Παραρτήματος) στο τηλέφωνο 6974564830 ή με την κα Ειρήνη Λαλά (Γραμματέας του Παραρτήματος) στο τηλέφωνο 6981002881. «Τέλος, θα ήταν παράληψή μας, αν, λόγω καθήκοντος και υποχρέωσης, δεν ευχαριστούσαμε δημόσια τον Δήμο Καρπενησίου και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο κα Σοφία Ζαλοκώστα για την παραχώρηση της αίθουσας, στην οποία θα στεγαστεί και θα λειτουργήσει το Τμήμα Δανειοδότησης του Παραρτήματος μας», τονίζει το Δ.Σ. του παραρτήματος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ