30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΔΕΔΔΗΕ / Έξι (6) οκτάμηνες προσλήψεις σε Καρπενήσι, Φραγκίστα και Γρανίτσα – Οι ειδικότητες και οι προθεσμίες

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΚΕ Περιοχή Λαμίας

από την έντυπη έκδοση

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προσλαμβάνει προσωπικό, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του.

Ειδικότερα, αναμένεται να προσληφθούν δύο (2) άτομα με την ειδικότητα Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων ΔΕ και ένα (1) άτομο με την ειδικότητα Χειριστή Μηχανημάτων Έργου ΔΕ για τη στελέχωση του Πρακτορείου Καρπενησίου, ένα (1) άτομο με την ειδικότητα Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων ΔΕ για το Υποπρακτορείο Δυτ. Φραγκίστας και ακόμη δύο (2) άτομα με την ειδικότητα Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων ΔΕ για το Υποπρακτορείο Γρανίτσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας, είτε ηλεκτρονικά. Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την Παρασκευή 29 Μαρτίου και λήγει τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ 1/2024» (Έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ / Περιοχή Λαμίας, 2ον χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθηνών, Τ.Κ.:35100 – Λαμία, απευθύνοντας την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κυρίας Κριτσιμά Αικατερίνης (τηλ. επικοινωνίας: 2231057408, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα είναι σε αρχεία PDF και μόνο).

Περίληψη της προκήρυξης δημοσιεύεται σε σελίδα της εφημερίδας (ημ. 28/3/24), ενώ αναλυτική ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και στον χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των αντίστοιχων δήμων.

Για περισσότερες διευκρινίσεις διατίθεται το τηλέφωνο 2231057408.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ