28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δεν εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου, που προσφεύγει ξανά στις κάλπες στις 15 Μαΐου

Συνολικά 110 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρπενησίου, που πραγματοποιήθηκαν στις 17 Απριλίου στα γραφεία του συλλόγου. Στη συνέλευση των μελών που εκλέχθηκαν, ωστόσο, δεν βρέθηκε κοινός τόπος σε ορισμένα ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκύψει η ανάγκη για νέα προσφυγή στις κάλπες.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας, όλους εσάς ανεξαιρέτως, για την έμπρακτη στήριξή σας. Θα θέλαμε ωστόσο να σας κάνουμε γνωστό ότι με την τελευταία συνέλευση μεταξύ των εκλεγμένων μελών, δεν βρέθηκαν λύσεις σε κάποια ζητήματα που προέκυψαν, με αποτέλεσμα την αναγκαστική προσφυγή και πάλι στις κάλπες (…). Για μια ακόμη φορά θα ζητήσουμε την στήριξη σας, ώστε να “βγει” ένα νέο πιο σύσσωμο και ενεργό συμβούλιο!», αναφέρει με ανάρτησή του στη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου ο Ν. Τριανταφύλλου, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 και ώρα από 10 το πρωί, στα γραφεία του συλλόγου στο Καρπενήσι, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας (απαιτείται το 50% των μελών) οι εκλογές θα γίνουν οριστικά μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 22/5. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι και την 30η Απριλίου στο τηλ. 6978224717.

Δείτε περισσότερα:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ