19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Τι συζήτησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο κιόσκι

Στο κιόσκι, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, όπου πραγματοποιήθηκε η δεξίωση για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, κάθισαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία, μάλιστα, τους ζήτησε να βγάλουν τις μάσκες, καθώς τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως ήταν μία… χαλαρή συζήτηση. “Δεν συζητήσαμε για πολιτικά. Ευτυχώς!”, είπε χαρακτηριστικά. Όταν ρωτήθηκε για τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις, ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως “θα υπάρξει απάντηση”. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ανέφερε πως “ήταν μία πολύ χαλαρή συζήτηση. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για τη μετάλλαξη Δέλτα και τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους. Είμαστε αρκετά θορυβημένοι”. 

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους τόνισε πως “το ήσυχο καλοκαίρι είναι μία ευχή. Όλους μας συμφέρει ένα ήσυχο καλοκαίρι. Αλλά βλέπουμε διάφορες κινήσεις, ότι η διάθεση δεν αλλάζει. Δεν περιμένουμε κάτι, αλλά δεν εφησυχάζουμε”.

To άρθρο Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Τι συζήτησαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο κιόσκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ