27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δημοτικός Κινηματογράφος / Με κινούμενα σχέδια συνεχίζονται οι προβολές – Πόσα εισιτήρια έκοψε η ταινία του Λάνθιμου (vid)

Συνολικά 250 εισιτήρια έκοψε το “Poor Things” του Λάνθιμου στο Καρπενήσι, ενώ το τρέχον Σαββατοκύριακο παίζεται η ταινία κινουμένων “Τρεις κλέφτες και ένα λιοντάρι”.

Βασισμένη στο πιο δημοφιλές νορβηγικό παιδικό βιβλίο όλων των εποχών, η οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων “Τρεις κλέφτες και ένα λιοντάρι” είναι μία αισιόδοξη και διασκεδαστική ιστορία για τη μεταμορφωτική δύναμη της καλοσύνης και της αγάπης. Την ταινία θα προβάλει ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024, στις 6.00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο.

Υπόθεση: Όλοι θα ζούσαν ειρηνικά στο ειδυλλιακό Κάρδαμο αν δεν υπήρχαν οι τρεις ταραξίες, Κάσπερ, Τζέσπερ και Τζόναθαν που όλο κόβουν βόλτες. Το χάος κυβερνάει τις ζωές τους και το σπίτι τους. Συγκατοικούν με ένα λιοντάρι και χρειάζονται άμεσα μία οικονόμο, οπότε καταστρώνουν ένα σχέδιο απαγωγής της κυρίας Σοφίας που φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη της. Όμως, οι διοικητικές της δεξιότητες είναι ακόμα πιο σπουδαίες από τις οικοκυρικές της: Διαφεντεύει τους κλέφτες και τους βάζει να κάνουν τις δουλειές οι ίδιοι. Σιγά σιγά, οι τρεις τους αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει στην παγίδα της. Η μόνη λύση είναι να ξεφορτωθούν την κυρία Σοφία επιστρέφοντας της πίσω στην πόλη. Μετά από μία έφοδο, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά όταν η πόλη κινδυνεύει, οι ληστές έχουν μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι η γενναιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά (διάρκεια: 80 λεπτά)!

Προσεχώς, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προβολών του μήνα Μαρτίου ’24, ενώ πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι ο Δημοτικός Κινηματογράφος να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του μέχρι και τα τέλη Μαΐου. «Η τοπική κοινωνία έχει αγκαλιάσει με θέρμη τον θεσμό και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη, προάγοντας τον Πολιτισμό και την Τέχνη και παρέχοντας ποιοτικές επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας», αναφέρουν άνθρωποι του Δήμου Καρπενησίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ