25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Διήμερη περιοδεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία. Συσκέψεις μελών και φίλων σε Γρανίτσα και Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Με στόχο να διαπιστώσουν προβλήματα και παράλληλα να προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος ενόψει και του επικείμενου συνεδρίου (είναι προγραμματισμένο για τις 24-27 Φεβρουαρίου ’22), στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν διήμερη περιοδεία σε Καρπενήσι και Άγραφα.

Ειδικότερα, στις 20 & 21 Δεκεμβρίου, ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Σακελλάρη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ευρυτανία με περιοδεία στους Δήμους Αγράφων και Καρπενησίου. Έγιναν συσκέψεις μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στη Γρανίτσα και το Καρπενήσι, περιοδείες με διανομή ενημερωτικού υλικού καθώς και συσκέψεις με αντιπροσωπείες φορέων.

Ειδικότερα στο Καρπενήσι, έγιναν συναντήσεις με διαφόρους φορείς και συνάντηση με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημήτρη Λερογιάννη.

Τέλος, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ όπου συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με το συνέδριο του κόμματος και την πολιτική επικαιρότητα με βασικό εισηγητή τον κ. Σακελλάρη.

Με τον Δ. Λερογιάννη, επικεφαλής της “Αλλαγής Πορείας” στο Δ/Σ Καρπενησίου

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ