Διακοπές ρεύματος σήμερα σε Στάβλους και Άμπλιανη

Σε ανακοινώσεις που εξέδωσε ο Δήμος Καρπενησίου, σχετικά με προγραμματισμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, αναφέρονται τα εξής:

“Λόγω εκτέλεσης απαραιτήτων τεχνικών εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 23-07-2024 από 9:30ΠΜ έως 14:30ΜΜ περίπου στην περιοχή ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ – ΣΤΑΒΛΟΙ – ΑΜΠΛΙΑΝΗ Η επανατροφαδότηση Θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα Θα πρέπει να Θεωρούνται άτι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άυλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος”.

“Λόγω εκτέλεσης απαραιτήτων τεχνικών εργασιών, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις 25-07-2024 από 8:00ΠΜ έως 12:30ΜΜ περίπου στην περιοχή ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΜΠΕΛΙΑ ΓΟΡΓΙΑΝΑΔΩΝ Η επανατροφαδότηση Θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα Θα πρέπει να Θεωρούνται άτι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ. Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άυλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος”.