16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Διαμαρτυρία μαθητών και γονέων του δήμου Τεμπών στον σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης

Τις φωνές τους μαζί με τις φωνές των πολιτών από την υπόλοιπη Ελλάδα ένωσαν σήμερα κάτοικοι του δήμου Τεμπών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στον Ευαγγελισμό, που βύθισε στο πένθος όλη την χώρα, αποτίωντας φόρο τιμής στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης λίγα χιλιόμετρα μακριά απο τον τόπο της τραγωδίας.

Μικροί και μεγάλοι κατευθύνθηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό της Ραψάνης αφήνοντας λουλούδια, ανάβοντας κεριά, κρατώντας ενός λεπτού σιγή και φωνάζοντας αθάνατοι στην μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.

‘Οπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Μητρούσιας, το κάλεσμα έγινε απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πυργετού στο οποίο συμμετέχουν μαθητές και γονείς και απο τα σχολεία της γύρω περιοχής. Οι συμμετέχοντες ζήτησαν να ριχτεί άπλετο φως στα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία αλλά και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Αλεξίου, τόνισε οτι η σιωπηρή διαμαρτυρία διοργανώθηκε παρά το γεγονός οτι η περιοχή δεν είχε θύματα και πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη συμπαράστασης στον πόνο και την θλίψη των οικογενειών των θυμάτων που πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Στην διαμαρτυρία συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων από τα σχολεία του Πυργετού στον δήμο Τεμπών, πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής, ο πρώην δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΔ του δήμου Τεμπών Γ. Νικολάου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ