2 Ιουνίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Διανομή τροφίμων μέσω ΤΕΒΑ στην Ευρυτανία. Πότε θα γίνει για τους δικαιούχους των δήμων Αγράφων και Καρπενησίου

Συνεχίζονται οι διανομές μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων  (κρέας, τυροκομικά, φρούτα) και ξηρών προϊόντων και θα τα διαθέσει στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) – ΤΕΒΑ.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Αγράφων, θα γίνει την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023, με 1ο σημείο διανομής στον κ. Τσιγαρίδα στην Κρέντη, από 08:30-09:30, με 2ο σημείο διανομής στην κα. Γκιόλια στην Γρανίτσα, από 11:00-12:00 και με 3ο σημείο διανομής στην πλατεία Ραπτοπούλου, από 12:45-13:45. Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Όσοι δεν προσέλθουν αυτήν την μέρα, μπορούν να εξυπηρετηθούν την επόμενη από την αποθήκη του Δήμου Καρπενησίου.

Η διανομή των προϊόντων για τους ωφελούμενους του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνει την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και ώρες 09:00 έως 13:00, στο χώρο της ΔΑΒΙΕ, (στην πρώην αποθήκη του Λερογιάννη). Απαραίτητη η επίδειξη του αριθμού ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Τα τρόφιμα μπορούν να παραληφθούν και από άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και του ιδίου και του δικαιούχου. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2237025228 τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ