16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Τι προτάσσουν Γεννηματά, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης

Περίοδο έντονων διεργασιών διανύει το Κίνημα Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά προτάσσει την αυτόνομη πορεία της παράταξης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα.

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο εσωκομματικό πεδίο του Κινήματος Αλλαγής, μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησης της ΚΕ και θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε το τελικό κείμενο της πολιτικής του πρότασης με τίτλο «Πράσινη Επανάσταση» ενώ κατήγγειλε όσους -όπως είπε- από το Κίνημα Αλλαγής ντρέπονται για τις πατριωτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ την περίοδο της κρίσης.

Η Φώφη Γεννηματά προτάσσει την αυτόνομη πορεία της παράταξης με ενότητα και προοδευτική ταυτότητα, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το «πράσινο» πρόσημο βάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Να ανατάξουμε την παράταξη μας, να την δυναμώσουμε, γιατί  έχει ανάγκη η χώρα μας μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη».

Να επανέλθουν τα σύμβολα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Χάρης Καστανίδης και λέει ότι η παράταξη πρέπει να ξαναβρεί την ψυχή της.

Κάθε υποψηφιότητα για να αναδειχθεί επισήμως πρέπει να συνοδεύεται από 5.000 υπογραφές.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ