19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δικαίωση της Μπολόνια, θα οριστεί ξανά ο αγώνας με την Ίντερ για τη Σέριε Α

Ο αγώνας της 6ης Ιανουαρίου είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων COVID–19 στην ομάδα της Μπολόνια.

Η εκτός έδρας δοκιμασία της Ίντερ για την 20ή αγωνιστική είχε ματαιωθεί, έπειτα από αδυναμία των γηπεδούχων να παραστούν στο γήπεδο εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα τους.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί εντέλει σε νεότερη ημερομηνία, όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής απόψε Παρασκευή (21/01).

Συνολικά τέσσερα ματς του ιταλικού πρωταθλήματος ματαιώθηκαν στις 06 Ιανουαρίου λόγω αδυναμίας ομάδων να παραστούν στο γήπεδο, εξαιτίας των κανονισμών και των οδηγιών από τις υγειονομικές αρχές.

Ένα από αυτά τα ματς ήταν ο αγώνας Μπολόνια – Ίντερ, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν σε καραντίνα από τις τοπικές υγειονομικές αρχές, λόγω ξεσπάσματος του πανδημικού ιού στο εσωτερικό της ομάδας.

Αρχικά, η Λίγκα είχε αποφασίσει να εμμείνει στο πρωτόκολλό της, αρνούμενη να αναβάλλει αγώνες εφόσον οι ομάδες είχαν τουλάχιστον 13 παίκτες, με έναν διαθέσιμο τερματοφύλακα και κατακύρωσαν τον αγώνα υπέρ της Ίντερ με 3-0.

Ο αθλητικός δικαστής Τζεράλντο Μαστραντρέα ωστόσο, αποφάσισε να μην τιμωρήσει την Μπολόνια για την «απουσία» της από το γήπεδο, θεωρώντας πως δεν ήταν υπεύθυνη από τη στιγμή που είχε μπει συνολικά σε καραντίνα από τις τοπικές υγειονομικές αρχές και ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου.

Σύμφωνα με τον δικαστή, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις και για τα άλλα τρία ματς της 6ης Ιανουαρίου που ματαιώθηκαν.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ