Δολιοφθορά στο Αθλητικό Κέντρο καταγγέλλει ο δήμαρχος Καρπενησίου – Κατέστρεψαν τις μηχανές κουρέματος γκαζόν

"Σε ορισμένους δεν αρέσουν οι υπέροχες αυτές εικόνες των γηπέδων και οι φιλότιμες προσπάθειες για την ανάδειξη του αθλητικού κέντρου", επισημαίνει

Σε ανάρτησή του χθες τα μεσάνυχτα, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, καταγγέλλει πράξη δολιοφθοράς στο Αθλητικό Κέντρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως άγνωστοι έριξαν σίδερα με σκοπό την καταστροφή των μηχανών κουρέματος γκαζόν, όπως και έγινε.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, σημειώνει:

«Αντί να δημοσιεύουμε τα συγχαρητήρια και τις αξιόλογες παρουσίες των ομάδων στα γήπεδα μας, αναγκαζόμαστε να προχωράμε σε τέτοιες αναρτήσεις. Σε ορισμένους δεν αρέσουν οι υπέροχες αυτές εικόνες των γηπέδων και οι φιλότιμες προσπάθειες για την ανάδειξη του αθλητικού κέντρου. Οι ασυνείδητοι αυτοί πέταξαν τα σίδερα της φωτογραφίας με σκοπό την καταστροφή των μηχανών κουρέματος γκαζόν. Συγχαρητήρια τα κατάφεραν. Οι μηχανές καταστράφηκαν. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς . Όσες προσπάθειες και αν κάνετε, δεν θα τα καταφέρετε, αγωνιζόμαστε για την αλλαγή του δήμου, με όραμα, αξίες και ήθος. Συνεχίζουμε… Όσο σαμποτάζ και να κάνετε, το πάρτι τελείωσε!».