28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δολοφονία στη Λάρισα: «Δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία» – Στα κρατητήρια ο «απόλυτα ψύχραιμος» συζυγοκτόνος

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Νεάπολης, βρίσκεται ο 54χρονος συζυγοκτόνος, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, το πρωί της Τρίτης (03.08.2021) στη Σωτηρίτσα. 

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης (03.08.2021). Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πυροβόλησε τουλάχιστον 8 φορές τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, με περίστροφο παλαιού τύπου, μπροστά στα μάτια δυο εργαζομένων, διότι -σύμφωνα με πληροφορίες- πίστευε πως η εν διαστάσει σύζυγος του τον απατά.

Η 43χρονη «δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο», δήλωσε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή στο newsit.gr. «Αύριο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες».

Μετά την σύλληψή του κοντά στον τόπο της δολοφονίας, καθώς – όπως ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του- μεταφέρθηκε στη Λάρισα. Αυτό που εντυπωσιάζει τις πρώτες ώρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 43χρονης συζύγου του, σύμφωνα με το larissanet.gr, είναι η απόλυτη ψυχραιμία που επιδεικνύει ο 54χρονος.

Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί – πιθανότατα αύριο – στον Εισαγγελέα Λάρισας και στη συνέχεια στον Ανακριτή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Έψαχνε τον δικηγόρο της

Σύμφωνα με το larissanet.gr, μία ώρα πριν από τη δολοφονία φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο, στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στην συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτήν την συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε την σύζυγό του…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

To άρθρο Δολοφονία στη Λάρισα: «Δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία» – Στα κρατητήρια ο «απόλυτα ψύχραιμος» συζυγοκτόνος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ