16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δομοκός / Μάχη στη ΜΕΘ του Nοσοκομείου Λαμίας για 27χρονο μετά από σοβαρό τροχαίο

Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 27χρονου, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, τα ξημερώματα της Κυριακής των Χριστουγέννων στον Δομοκό Φθιώτιδας.

Ο νεαρός που κατάγεται από τον Άγιο Στέφανο, είχε επισκεφθεί την οικογένειά του για τις ημέρες των Χριστουγέννων από τα Γιάννενα όπου ζει και εργάζεται.
O 27χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας του.

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε και ο 16χρονος συνοδηγός του οχήματος, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου, στην είσοδο του Δομοκού και κατέληξε στα χωράφια, με αποτέλεσμα οι δυο νεαροί να καταλήξουν έξω από το αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο 33ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λαμίας – Λάρισας στην είσοδο του Δομοκού όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στα χωράφια με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό του.

Τόσο ο 27χρονος όσο και ο 16χρονος εκτοξεύτηκαν από το αυτοκίνητο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τους μεταφέρουν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Δομοκού όπου, όμως, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Με πληροφορίες  από tvstar.gr και lamiareport.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ