28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δρόμος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Επικαιροποιείται η μελέτη – Σε διαδικασία κίνησης το οδικό έργο

“Είμαι ευχαριστημένος, καθώς ένα έργο βαλτωμένο για χρόνια, μπαίνει σε διαδικασία κίνησης, με πρώτη φάση την επικαιροποίηση της μελέτης από τον παραχωρησιούχο, με δαπάνη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών” .

Αυτό δήλωσε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος συμμετείχε, στην υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σύσκεψη, που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, με μοναδικό θέμα, την ολοκλήρωση του τμήματος Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, του δυτικού οδικού άξονα.

www.ppel.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, με τη συμμετοχή βουλευτών και αυτοδιοικητικών από τη Μεσσηνία και την Ηλεία, εξετάστηκαν οι προοπτικές υλοποίησης του έργου και δόθηκαν οι απαραίτητες κατευθύνσεις, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι αναγκαίες μελέτες από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τελικό στόχο τη χρηματοδότησή του, το επόμενο διάστημα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς επίσης οι βουλευτές της Ν.Δ. από τους νομούς Μεσσηνίας και Ηλείας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς και Μίλτος Χρυσομάλλης αφενός, καθώς και Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος αφετέρου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ