23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δυστύχημα στα Τέμπη / Στη λίστα θυμάτων και η 28χρονη Ελπίδα Χούπα, από την Αταλάντη – Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA

Νεκρή η 28χρονη Ελπίδα Χούπα, που βρισκόταν στο μοιραίο τρένο και μέχρι τώρα ήταν στη λίστα των αγνοούμενων

Άλλη μια αγνοούμενη από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ταυτοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για την 28χρονη Ελπίδα Χούπα, από την Αταλάντη Φθιώτιδας, η οποία ήταν φοιτήτρια στο ΑΠΘ· την ταυτοποίησή της ανακοίνωσε ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ. Η οικογένειας της άτυχης κοπέλας είχε καταγωγή από τη Βράχα Ευρυτανίας.

Η 28χρονη σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και συνέχιζε με δεύτερο πτυχίο στην Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης.

«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία», είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το τρένο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση». «Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει», ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης.

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της», δήλωσε ο τραγικός πατέρας της 28χρονης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ