27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δυστύχημα στα Τέμπη / Ταυτοποιήθηκε και η σορός της 26χρονης σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Τραγικός επίλογος και για την σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, καθώς έγινε γνωστό πως η σορός της ταυτοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/3). Η 26χρονη Ελισάβετ είναι και επίσημα ένα από τα θύματα της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη.

Το βράδυ της Τρίτης 28/2 η 26χρονη ταξίδευε με την τυφλή γάτα της, Νάμπια. Η σορός της άτυχης σοπράνο ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA.

Την είδηση για την ταυτοποίηση της 26χρονης έκανε γνωστή η φίλη της, Αλεξία Κούβελα, η οποία από την πρώτη στιγμή έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι. Σε ανάρτησή της, έγραψε: “Η Ελισάβετ δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια και στήριξη. Ελισάβετ μου σου εύχομαι να βρεις το ροζ σπίτι με την αυλή και το ντιζάιν με παλ χρώματα και καμπύλες και κρασιά και γουρουνάκια στη φάρμα σου, ακριβώς όπως είχαμε συζητήσει στην άλλη πλευρά. Θα μας λείψεις“.

Πριν μερικές ημέρες η φίλης της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είχε δηλώσει πως η Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, “πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα, είχε και στις δύο πόλεις κατοικία και ενασχολήσεις επαγγελματικές” και πρόσθεσε πως ταξίδευε με τη γάτα της την οποία είχε υιοθετήσει και της είχε μεγάλη αδυναμία. Εχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή, τη φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, εγώ θα μιλάω στον Ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρ’ όλο που δεν έχει βρεθεί εγώ ελπίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω ακόμα και το κινητό της χτυπάει κανονικά”, είχε δηλώσει η Αλεξία Κούβελα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ