20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δωρεές σε σχολεία, αντί βασιλόπιτας, επέλεξε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ευρυτανίας. Το “ευχαριστώ” του Δ.Σ. Δυτ. Φραγκίστας

Κάθε χρόνο, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας, αποτελούσε ιδανική αφορμή για τους ανθρώπους της ειδικής αγωγής για εποικοδομητικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων γύρω από την αναπηρία. Φέτος, λόγω πανδημίας, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ωστόσο, το Δ.Σ. του συλλόγου -που ενισχύεται από τις συνδρομές των μελών του και τυχόν δωρεές- αποφάσισε να διαθέσει το χρηματικό ποσό της εκδήλωσης για την ενίσχυση σχολείων και δομών της Ευρυτανίας, δίδοντας ένα πολύ καλό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς.

Πιο ειδικά, διατέθηκαν χρηματικά ποσά: στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Καρπενησίου και στο ΕΕΕΕΚ Καρπενησίου, προσφέρθηκαν κέικ στο ΚΔΑΠ-μεΑ «Ανεμώνη» και χρήματα στο Δημοτικό Σχολείο Δυτικής Φραγκίστας για την προμήθεια βιβλίων, ενώ διατέθηκαν βιβλία για τη σχολική βιβλιοθήκη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου -κάτι που γίνεται κάθε χρόνο, προς διαφορετική κάθε χρόνο σχολ. μονάδα.

Ευχαριστήριο Δ.Σ. Δυτ. Φραγκίστας

Σε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση που απέστειλε το Δημοτικό Σχ. Δυτ. Φραγκίστας, διαβάζουμε τα εξής:

«Ο Δ/ντής και οι μαθητές-τριες του Δημοτικού Σχολείου Δυτικής Φραγκίστας  εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων Α.μεΑ. Ευρυτανίας για τη σημαντική προσφορά μεγάλου αριθμού βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Η προσφορά αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης κι έχει μεγάλη σημασία για τη λειτουργία του σχολείου μας καθώς δίνει τη δυνατότητα των αναγνωστικών επιλογών και του δανεισμού με αξιόλογα βιβλία, προς όφελος των μαθητών-τριών. Ευχαριστούμε!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ