18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δύο εβδομάδες εκτός ο Κομάν

Ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, Κίνγκσλεϊ Κομάν, υποβλήθηκε χθες σε μικροεπέμβαση, για να διορθώσει ένα καρδιακό πρόβλημα.

Ο ίδιος δεν αναμένεται να μείνει εκτός για περισσότερες από δύο εβδομάδες, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των «Βαυαρών», Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Υπήρξε ένα μικρό ζήτημα με τους καρδικούς παλμούς του», δήλωσε ο Νάγκελσμαν σε συνέντευξη Τύπου. «Είχε για λίγο, λίγο λιγότερο αέρα. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το χειρουργείο. Χειρουργήθηκε χθες».

Ο Γάλλος, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στη νίκη με 3-0 στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, θα ξαναρχίσει προπονήσεις, την επόμενη εβδομάδα.

«Την Τρίτη θα ξεκινήσει προπόνηση και δεν θα μείνει έξω για περισσότερο από μιάμιση εβδομάδα ή δύο εβδομάδες. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτό το πρόβλημα. Νιώθει καλά, δεν πονάει».

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν, έχει τρεις νίκες σε τέσσερις πρώτους αγώνες της Bundesliga και θα υποδεχθεί αύριο την Μπόχουμ. «Δεν νιώθω ότι πρέπει να δώσω κίνητρα στους παίκτες μου», δήλωσε ο Νάγκελσμαν. «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Στη Bundesliga δεν είμαστε εκεί όπου θέλουμε να είμαστε. Βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση».

Η Μπάγερν είναι δεύτερη με 10 βαθμούς, δύο πίσω από την Βόλφσμπουργκ, μετά από τέσσερις αγώνες. «Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, πρέπει πάντα να φτάνουμε στα όριά μας και αυτό θα κάνουμε αύριο. Ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ