27 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Δ. Μπιάγκης: Τροπολογία ένταξης της Κέρκυρας στις άγονες περιοχές Α’ Ζώνης

Τροπολογία που εντάσσει την Κέρκυρα στις άγονες και προβληματικές περιοχές Α’ Ζώνης κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής με πρωτοβουλία του Βουλευτή Κέρκυρας, Δημήτρη Μπιάγκη, στο πλαίσιο του Σ/Ν του Υπουργείου Υγείας: «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας».

Στόχος είναι η δημιουργία κινήτρων για την στελέχωση των δομών υγείας του νησιού.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Κερκυραίος βουλευτής “μετά τις επισκέψεις Υπουργών, τις εξαγγελίες για τα «μεγάλα έργα» και τις «αθρόες προσλήψεις» που αφορούν το Νοσοκομείο της Κέρκυρας και τα Κέντρα Υγείας, που πραγματοποιούνται στα Υπουργικά γραφεία, καλούμε την κυβέρνηση αλλά και όλους τους τοπικούς φορείς να αποδείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την Κέρκυρα και να δοθεί οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα στελέχωσης των δομών υγείας στην περιοχή μας.
Η ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη των Άγονων & Προβληματικών περιοχών της χώρας αποτελεί πάγιο αίτημα των ενώσεων ιατρών της περιοχής, αλλά και της διοίκησης του Νοσοκομείου και του ιατρικού κόσμου. Η Κέρκυρα αποτελεί το μόνο νησί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που δεν έχει ενταχθεί στην εν λόγω ζώνη, όταν έχουν ενταχθεί η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Καλαμάτα, ενώ με την τροπολογία που ψηφίστηκε στις 20/10/2020 μετά από πρωτοβουλία των βουλευτών της ΝΔ των Ιονίων Νήσων που ενέταξαν σ’ αυτήν όλα τα Επτάνησα εξαιρώντας την Κέρκυρα, εντάχθηκε και η… Κοζάνη.
Ήρθε επιτέλους η ώρα, όλοι να αποδείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για την Κέρκυρα, πέρα και πάνω από κομματικές επιταγές και γραμμάτια”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy