4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”. Το μήνυμα της Δ/ντριας ΔΔΕ Ευρυτανίας για τις Πανελλαδικές 2022

Το μήνυμα της Διευθύντριας ΔΔΕ Ευρυτανίας κας Βασιλικής Ηλιοπούλου, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών, έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες,

Καλείστε φέτος να δώσετε μια σημαντική μάχη στη ζωή σας!

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη και ουσιαστική προσπάθεια που έχετε καταβάλει καθ’όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, με τη στήριξη και αρωγή των εκπαιδευτικών και των γονέων σας, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των εξετάσεων, είμαι σίγουρη ότι με ψυχραιμία, δύναμη, υπομονή, αισιοδοξία, θάρρος, αποφασιστικότητα και χωρίς άγχος θα πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία· ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας, που θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Και να είστε σίγουρες/οι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν!

Σε τούτη την ιδιαίτερη και σημαίνουσα στιγμή της ζωής σας, σε αυτόν τον μεγάλο και επίπονο αγώνα σας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Επίσης, εύχομαι δύναμη και υπομονή στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που σας στήριξαν και εξακολουθούν να σας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Καλή επιτυχία!“.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ