27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εγκαινιάστηκε η LAMIA EXPO, με χιλιάδες επισκέπτες από την πρώτη ημέρα – Το ωράριο λειτουργίας, οι παράλληλες εκδηλώσεις (ΦΩΤΟ)

Η Lamia Expo 2023 άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, στις 20:00 το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν, από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Δημήτρη Σκάλκο, τα εγκαίνια της μεγάλης έκθεσης “𝐋𝐀𝐌𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐎 Central Greece Trade Event” που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ το παρών έδωσαν οι αρχές του τόπου, υποψήφιοι βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α. «Με την 2η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ο θεσμός πλέον καθιερώνεται. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δυναμικά παρούσα, όπως και η Ευρυτανια. Συνεχίζουμε…», έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, που παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Πρωτογενής τομέας, ενέργεια, κατοικία, εμπόριο, αυτοκινητοβιομηχανία, υπηρεσίες, τεχνολογίες, μεταποίηση, αγροδιατροφή, τουρισμός, βιομηχανία, εξοπλισμός και λιανική δίνουν τον ρυθμό της φετινής διοργάνωσης, ενώ και οι παράλληλες εκδηλώσεις, για την εργασία, την απασχόληση, τα χόμπι κ.α. θα γίνουν πόλος έλξης για τους επισκέπτες.

Στη LAMIA EXPO συμμετέχει με την κινητή του έκθεση για τα γεφύρια, το μουσείο ΚΙΠΕ, αλλά και επιχειρήσεις με έδρα την Ευρυτανία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο φορέας ΠΕΛ Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ με την ενεργό στήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO και την συνεργασία του Δήμου Λαμιέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, με ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη – Παρασκευή 17:00 – 22:00

Σάββατο 10:00 – 22:00

Κυριακή 10:00 – 21:00

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Διήμερο συναυλιών

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, στο πλαίσιο της LAMIA EXPO 2023. Την Παρασκευή 16/6, θα τραγουδήσει ζωντανά ο Δήμος Αναστασιάδης· η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κανονικά με ώρα προσέλευσης στις 21:30 και με την είσοδο του εισιτηρίου της έκθεσης – 3€ το άτομο, δωρεάν είσοδος στα παιδιά έως 10ετών και σε ΑΜΕΑ 67% αναπηρία και άνω.

Εξαιτίας των προβλέψεων για έκτακτα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο και στην Φθιώτιδα, η συναυλία της Γλυκερίας από το Σάββατο 17/6 που είχε προγραμματισθεί, θα μεταφερθεί την Κυριακή 18/6 με ώρα προσέλευσης στις 21:00 και με την είσοδο του εισιτηρίου της έκθεσης- 3€ το άτομο, δωρεάν είσοδος στα παιδιά έως 10ετών και σε ΑΜΕΑ 67% αναπηρία και άνω.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ