25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης μέσω καμερών, στον όρχο οχημάτων του Δήμου Καρπενησίου

από την έντυπη έκδοση

Με την εγκατάσταση σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης από 8 web κάμερες διασκορπισμένες πέριξ του όρχου οχημάτων του Δήμου Καρπενησίου, θα γίνεται η καταγραφή της κίνησης των οχημάτων σε 24ωρη βάση. Το κόστος της προμήθειας ανέρχεται περίπου σε 2.000 ευρώ.

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Νίκου Σουλιώτη, στις 25 Οκτωβρίου 2022, ο Δήμος Καρπενησίου δεσμεύει 1.981,27 ευρώ για την  “Προμήθεια ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης για τις ανάγκες του όρχου οχημάτων”, μετά από την τεχνική έκθεση και το τεκμηριωμένο αίτημα του Τμήματος Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Καρπενησίου.

Η προμήθεια του συστήματος, που έγινε σε εταιρεία με έδρα τον Πειραιά, περιλαμβάνει ένα υβριδικό δικτυακό καταγραφικό 8 εισόδων, 3 σκληρούς δίσκους 2Τ έκαστος, 8 κάμερες εξωτερικού χώρου day/night Provision I2-350A, 8 σετ πομπού-δέκτη για μετατροπή utp σε CVI/ TVI, 2 ψηφιακά καταγραφικά 4 καναλιών NVR, 4 κάμερες 4MP και διάφορα συνοδά υλικά, όπως καλώδια, βύσματα κ.λπ.

Η προμήθεια του συστήματος καταγραφής -το οποίο σημειωτέον παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείται ο όρχος των οχημάτων μέσω ίντερνετ σε 24ωρη βάση από το Δημαρχείο ή από οποιοδήποτε σημείο της πόλης- κρίθηκε αναγκαία και εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο τοποθέτησης καμερών σε πολλά κτήρια του δήμου, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ