28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης: Δεν είμαι κομματάρχης να δώσω γραμμή

Αντίθετα από τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο Παύλος Χρηστίδης δεν αποκάλυψε ποιον από τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να ψηφίσει την Κυριακή (12.12.2021) στον β’ γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

«Δεν ζούμε στο ’60 να βγω σαν κομματάρχης να δίνω γραμμές», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης όταν κατά την παρουσία του στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης, ρωτήθηκε ποιον από τους Νίκο Ανδρουλάκη ή Γιώργο Παπανδρέου θα στηρίξει για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.  

Στο ερώτημα, λοιπόν, αν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου, ο Παύλος Χρηστίδης απάντησε ότι ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του.

«Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του ‘60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα», είπε και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική.

Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα και πως είχε επικοινωνία και με τους δύο.

Χαρακτήρισε αυτονόητη τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών λέγοντας ότι είναι δημοκρατική και θεσμική διαδικασία.

Κάλεσε όσους ψήφισαν στον πρώτο γύρο να πάνε και στον δεύτερο καθώς η υψηλή συμμετοχή είναι εγγυητής για την επόμενη ημέρα, για μια παράταξη μεγάλη που θα ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του χαρακτήρα.

To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης: Δεν είμαι κομματάρχης να δώσω γραμμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ