25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκλογές 2023 – Σκέρτσος στην ΕΡΤ: Η επίθεση στην τράπεζα θεμάτων έχει χρηματοδότη

«Η επίθεση στην τράπεζα θεμάτων είναι ένα οργανωμένο έγκλημα (…) Υπολογίζεται ότι κόστισε 200.000 ευρώ, έχει δηλαδή χρηματοδότη», επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ κληθείς να σχολιάσει τις σχετικές κατηγορίες ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ως μια ήττα του επιτελικού κράτους και ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.

Πολιτική σύγκρουση για τους φόρους – Η ΝΔ βάζει «στο στόχαστρο» το ΠΑΣΟΚ

Ως προς την κατηγορία από την αντιπολίτευση προς την ΝΔ ότι σκοπεύει να «βάλει χέρι» στην τσέπη ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, βάσει της τελευταίας έκθεσης της Κομισιόν που κάνει λόγο για φοροδιαφυγή, σημείωσε: «Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εξωφρενικό ως προς το σύνολο των δαπανών. Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατον να κοστολογηθεί (…) Οι φόροι επί της κυβέρνησής μας και μειώθηκαν και έδωσαν δυναμική ανάκαμψη. Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στη φορολογία επιχειρήσεων και εργαζομένων. Έχουμε αυξήσει τους πόρους για την Υγεία και ταυτόχρονα το προσωπικό».

Το ενδεχόμενο να μην πετύχει η ΝΔ αυτοδυναμία

Ερωτηθείς τι θα πράξει η ΝΔ αν μετά τις εκλογές του Ιουνίου έχει 149 βουλευτές, τόνισε: «Η πόρτα των συνεργασιών έχει οριστικά κλείσει. Η χώρα έχει μπροστά της μεγάλες προκλήσεις και δεν μπορεί να άγεται και να φέρεται από κυβερνήσεις συνεργασίας. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση. Οι πολίτες θα “δείξουν το δρόμο” και θα κρίνουν αν θέλουν να περάσουν ένα “καλοκαίρι αγωνίας”».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ