23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκλογή Νίκου Κωστή στο Δ.Σ. της ΕΠΣ σάλας. Ευρυτανική εκπροσώπηση στη διοίκηση του φούτσαλ

Υποψήφιος στις εκλογές για το νέο συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας ήταν ο πρόεδρος του Καρπενήσι Φούτσαλ, που εκλέχθηκε ως μέλος στο νέο 9μελές ΔΣ.

Πραγματοποιήθηκαν, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας από τις οποίες προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τα μέλη της Εξελεγκτικής και Πειθαρχικής Επιτροπής. Για πρώτη φορά, στο νέο Δ.Σ. θα υπάρχει εκπρόσωπος από το Καρπενήσι Φούτσαλ, καθώς ο Νίκος Κωστής, πρόεδρος της τοπικής ομάδας, εκλέχτηκε ως μέλος, συγκεντρώνοντας 28 ψήφους. Πρόεδρος της ΕΠΣΣ παραμένει -για δεύτερη συνεχόμενη θητεία- ο Νίκος Αυλωνίτης, όντας άλλωστε ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του ισχυρού άνδρα.

«Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Νίκος Κωστής, εκλέχθηκε στο νέο 9μελές Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Σάλας. Πρόεδρος της ομοσπονδίας παραμένει ο Νίκος Αυλωνίτης. Σιδηροκέφαλος, πρόεδρε, και καλή θητεία στο νέο Δ.Σ. της ομοσπονδίας», αναφέρει το Καρπενήσι Φούτσαλ με αφορμή την εκλογή Κωστή.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας, έχει ως εξής: Πρόεδρος είναι ο Νίκος Αυλωνίτης και Μέλη οι: Νικήτας Τζιουβέλης, Νίκος Κωστής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Καλλιόπη Βεκρή, Απόστολος Κατσαρός, Νίκος Μητσόπουλος, Γιώργος Κατσαμπας, Περικλής Παπαδόπουλος. Την Πειθαρχική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Ιωάννης Δρόσος-Αγγελόπουλος, Ιωάννης Δημητριάδης, Δόξα Τσαγκαράκη, και την Εξελεγκτική Επιτροπή οι: Κωνσταντίνος Βαρυπάτης, Ιωάννης Γκοβατσος και Στυλιανή-Χριστίνα Κασσελάκη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ