2 Ιουνίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Εκπληκτικός ο Αντωνίου, προκρίθηκε (και) στον τελικό του σλάλομ! Στον προκριματικό κατετάγη 9ος ανάμεσα σε 118 αθλητές

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του SL για τον 28χρονο Καρπενησιώτη

Το «δύο στα δύο» πέτυχε ο Γιάννης Αντωνίου όσον αφορά στις προκρίσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κουρσεβέλ-Μεριμπέλ της Γαλλίας (6-19/2).

Μετά την πρόκριση και συμμετοχή του στον τελικό του γιγαντιαίου σλάλομ (GS), όπου δεν πήρε κατάταξη καθώς είχε έξοδο στην πρώτη κατάβαση (DNF), ο 28χρονης πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου διεκδίκησε σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, τη συμμετοχή του στον τελικό του απλού σλάλομ.

Στην πίστα Stade Émile-Allais, ο Αντωνίου τέθηκε αντιμέτωπος στον προκριματικό με 117 χιονοδρόμους από 53 χώρες και με μια εξαιρετική, μεστή εμφάνιση πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (19/2), ως 9ος στη συνολική κατάταξη (+3.76” από τον πρώτο σκιέρ). Ο Καρπενησιώτης σκιέρ κατετάγη 13ος στο πρώτο run (+2.30” από τον πιο γρήγορο αθλητή), ενώ βελτιώθηκε σημαντικά στη δεύτερη κατάβαση, όπου τερμάτισε 10ος (+1.67” από τον πρώτο).

Ο Αντωνίου σε προσπάθεια από τον σημερινό προκριματικό του SL

Ο Γιάννης Αντωνίου θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό του σλάλομ (έναρξη στις 11:00 πμ ώρα Ελλάδας), απέναντι στην ελίτ της παγκόσμιας χιονοδρομίας. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Αλέξανδρος Γκιννής, κορυφαίος Έλληνας χιονοδρόμος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ