28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Στο μικροσκόπιο τρία οχήματα των δραστών – Φόβοι για νέο κύκλο αίματος

Έναν γρίφο με πολλά κενά καλούνται να λύσουν οι Αρχές για την εξιχνίαση της διπλής εκτέλεσης στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης, με θύματα έναν 37χρονο και τον 30χρονο κουνιάδο του.

Οι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως το διπλό συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσαν οι δολοφόνοι με το τζιπ αποτελεί μέρος του «πόλεμου» ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας ενώ εκτιμούν ότι ανοίγει ένα νέο κύκλο αίματος στους κόλπους της Greek Mafia. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος το τελευταίο διάστημα είχε υποψιαστεί πως αποτελεί «στόχο» για τις αντίπαλες ομάδες της μαφίας και για αυτό το λόγο κυκλοφορούσε με θωρακισμένο όχημα.

Τόσο το όχημα της διαφυγής των εκτελεστών όσο και η θωρακισμένη Mercedes του «Ράμπο» και το Smart του 30χρονου έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται, ενώ κρίσιμη θεωρείται και η κατάθεση μιας γυναίκας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία. Η γυναίκα είχε βγει στο μπαλκόνι της και είδε δύο μηχανές πριν την εκτέλεση με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν υποστηρικτικές στο τζιπ των εκτελεστών, όπου μέσα σε δύο λεπτά γάζωσαν με περισσότερες από 40 σφαίρες τον 37χρονο «Ράμπο» και τον κουνιάδο του.

Υπενθυμίζεται ότι με περισσότερες απο 50 σφαίρες, γάζωσαν άγνωστοι τους δύο άντρες, στον Κορυδαλλό. Η Αστυνομία αναζητά τους δύο επαγγελματίες εκτελεστές με τα καλάσνικοφ, όπως και την ομάδα υποστήριξης, που εκτιμάται ότι είχαν. Βασικός στόχος φέρεται να ήταν ο 38χρονος, με το προσωνύμιο “Ράμπο”, ο οποίος είχε καταδικαστεί, για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου, το 2007. Το δεύτερο θύμα, είχε μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, για συμμετοχή σε ομάδα γνωστού ανθρώπου της νύχτας.

Πηγή: ΕΡΤ | Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ