28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

[UPD] Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν οι έρευνες για τη 48χρονη στη Λίμνη Κρεμαστών – Την ψάχνουν σε νερό και στεριά (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας από το Καρπενήσι.

[Τελευταία ενημέρωση 11:30πμ, 23/9]

Περισσότερα από σαράντα άτομα συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στη Λίμνη Κρεμαστών.

Με το πρώτο φως της ημέρας, τα συνεργεία διάσωσης ρίχτηκαν στη μάχη, σε νερό και στεριά, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη της 48χρονης που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/9)· το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο πάνω στη Γέφυρα Τατάρνας, με τις αρχές να εξετάζουν από την πρώτη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα.

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής (23/9) έφθασε στο σημείο των ερευνών ομάδα αυτοδυτών της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 1ης ΕΜΑΚ προκειμένου να ερευνήσουν στα νερά, ενώ 3 διασωστικές λέμβοι «χτενίζουν» από χθες τη λίμνη και πεζοπόρα τμήματα ερευνούν στα χερσαία παραλίμνια τμήματα.

Παίρνουν μέρος κλιμάκια της 7η ΕΜΑΚ, της 1ης ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου και του Π.Κ. Γρανίτσας (με επικεφαλής τον Διοικητή ΔΙΠΥΝ, Στ. Φυσέκη), αστυνομικοί από το Καρπενήσι και το Κερασοχώρι, 7 μέλη από το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας (ΕΔΣΕ), ορειβάτες-μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων, απλοί πολίτες κ.α.

Μέχρι αυτήν την ώρα η αναζήτηση δεν έχει δώσει αποτέλεσμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει το σκοτάδι. Άπαντες ελπίζουν σε θετικά νέα, καθώς από χθες η είδηση έχει συνταράξει το μικρό Καρπενήσι.

  • – – – – – – – – –

Προηγούμενη ανάρτηση

Με κομμένη την ανάσα το Καρπενήσι και ολόκληρη η Ευρυτανία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της 48χρονης που αγνοείται από το απόγευμα της Πέμπτης (22/9). Το αυτοκίνητό της βρέθηκε σταθμευμένο επί της Γέφυρας Τατάρνας και οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Από νωρίς, άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, 4μελής ομάδα διάσωσης από το Ελληνικό Διασωστικό Σώμα Ευρυτανίας (ΕΔΣΕ), ορειβάτες-μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και απλοί πολίτες άρχισαν να αναζητούν τα ίχνη της 48χρονης.

Αργά το απόγευμα έφθασε στη Γέφυρα Τατάρνας και συνέδραμε στις έρευνες η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ – με 6 άτομα και διασωστική λέμβο – με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Χρήστο Πλουμάκη. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας.

Μέχρι αυτήν την ώρα (σ.σ. 22:35) η αναζήτηση δεν έχει δώσει κάποιο αποτέλεσμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, το πρωί της Παρασκευής (23/9).

Το έργο θα συνδράμει ομάδα αυτοδυτών της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 1ης ΕΜΑΚ, καθώς και ειδικά drone, ενώ το ΕΔΣΕ θα συμβάλει με επιπλέον μέλη -συνολικά 7 στον αριθμό. Θα αναζητήσουν ίχνη της 48χρονης τόσο στα νερά της λίμνης όσο και στη γύρω χερσαία περιοχή.

  • – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Προηγούμενη ανάρτηση

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (22/9) για τον εντοπισμό 48χρονης γυναίκας που αγνοείται. Το ΙΧ αυτοκίνητό της βρέθηκε επί της Γέφυρας Τατάρνας, στη δυτική Ευρυτανία.

Στις έρευνες, που πραγματοποιούνται στη Λίμνη Κρεμαστών και τη γύρω περιοχή, συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας (ΕΔΣΕ), μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και εθελοντές πολίτες. Στο σημείο βρίσκεται επίσης ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δυτ. Φραγκίστας, ενώ έχει κληθεί να συνδράμει και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Προς το παρόν (ώρα 6.40μμ) οι έρευνες είναι άκαρπες.

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση…

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ